Van den Bos vs. Duut buitenaards en multiverseel bruut

De partij tussen Michael Duut en Ricardo van den Bos is een hit geworden op het multiversele- en intergalactische web. Waar wij op aarde onze tijd verspillen met het kijken van Gangam Style, zijn Van der Bos en Duut een hit in sterrenstelsels en op de meeste plekken in het multiversum.

In het Derde Dal Universum is kickboksen de nummer één sport op de planeet Erra. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de partij tussen Duut en Van den Bos hier niet onopgemerkt is gebleven. De politie is al dagen bezig met het sussen van schermutselingen in het Derde Dal Universum. De kickbokssupporters van beide heren zijn sinds zaterdag verwikkeld in verhitte, geweldloze discussies.

Hoewel wij in ons eigen universum, het Zesde Dal Universum, nog maar net lucht hebben gekregen van de slachtpartij tussen de twee Nederlanders, is het gevecht multiverseel nieuws (groot nieuws in meer dan één universum). Michael en Ricardo sieren ook de holografische entertainment systems van de intelligentste buitenaardse levensvormen.

In het ISS Ruimtestation hebben de astronauten zelfs samen met een gezelschap kickboks-georiënteerde aliens de wedstrijd bekeken. Uiteraard hebben de humanoïde buitenaardse entiteiten na afloop geen bewijs van de wekelijkse ISS Fight Night achtergelaten. De aliens hebben een surrogaat-herinnering geüpload naar het biologische breininterface van de astronauten. De aliens zijn dermate onder de indruk van de kickbokspartij, dat zij hoogstwaarschijnlijk naar aarde reizen om de rematch tussen Mike en Rico te kunnen bewonderen.

Toch is het gevecht op aarde ook met veel respect ontvangen. In Gaza hebben de Israëlieten en Palestijnen het alleen maar over de binnenringse bruutheid van het duel tussen Michael Duut en Ricardo van den Bos. Het is daarom naïef om te denken dat de wapenstilstand in de Gazastrook georganiseerd is om de vrede te bewaren. De bommenwerpers van beide kanten zijn gewoon gezamenlijk aan het discussiëren over hoe zij het kickboksen in Nederland een goede naam kunnen geven.

Om te begrijpen waarom Van den Bos vs. Duut zo buitenaards en multiverseel bruut is, moet je gewoon even kijken. Kijk met open mond naar deze intergalactische en multiversele hitvideo.


@peterklosters volgen

Google+
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Leave a Reply