Over Fightblog

Fightblog bestaat nog uit een mager team van twee ongenuanceerde Fightbloggers. Dat zijn Peter Klosters en Colin Bos. In 2011 namen de vechtsport-fanboys het initiatief om een blog te beginnen om hun afwijkende visie op MMA en kickboksen te etaleren. De MMA-bloggers zijn getriggerd door goede reactie, maar zij worden ook geregeld geplaagd door gebrek aan motivatie om te schrijven. Daarom is het jammer genoeg niet elke dag feest op Fightblog.nl.

Wat is Fightblog?

Fightblog is geen nieuwssite. Simpelweg omdat we het in onze vrije tijd moeten doen. Wij kunnen niet jagen niet op alle actualiteiten over MMA en Kickboksen. We zijn daardoor selectief in onze onderwerpkeuze. Daarom verschijnen er niet dagelijks nieuwe artikelen op de site. Wel tref je op Fightblog unieke content. Wij schrijven onze eigen teksten en proberen dit zo goed mogelijk te doen. Alles is origineel… Lees maar!

Wat doen wij?

Wij volgen de MMA- en kickbokswereld op de voet en halen datgene eruit wat we belangrijk, interessant of het vermelden waard vinden. Daarin proberen we zoveel mogelijk de nadruk te leggen op onze Nederlandse vechters, omdat daar naar onze mening te weinig aandacht aan wordt besteed.

Wat is ons doel?

Het doel van Fightblog.nl is om actualiteit over MMA en kickboksen te leveren op een originele manier. Dat doen wij met onze beschrijvende schrijfstijl en onze afwijkende kijk op de onderwerpen. Door deze manier van content leveren, is Fightblog net iets anders dan overige sites over vechtsport.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het is geen spam. Ook geen lijstje met een paar updates van Fightblog. Het is een persoonlijk berichtje van de Fightbloggers aan jou. Je inbox wordt verwend met een nieuwsbriefje van Fightblog op z’n tijd.

 Opinie