Ahoy heeft met UFC Fight Night fatsoenlijke invulling voor 9 mei 2016

21 januari 2016
By

Directeur Peter van der Veer is erg in zijn nopjes met het strikken van een UFC Fight Night evenement op 9 mei.

Het scheelde niet veel of de Nederlandsche Vereeniging Postzegelverzamelaars had deze datum gekaapt voor hun jaarlijkse bijeenkomst, “en zo’n risicogroep moet je niet in je toko willen hebben”, aldus van der Veer. “Als je hoort dat de NVPV leden meermaals verantwoordelijk zijn geweest voor complete chaos tijdens eerdere verzamelaars-evenementen, dan mag je je in je handen wrijven met vechtsportgala-bezoekers die nog nooit op een wanklank te betrappen zijn geweest.”

Complete chaos tijden de 2014 editie van de NVPV

Complete chaos tijden de 2014 editie van de NVPV

De NVPV was onbereikbaar voor commentaar.

Tags: Ahoy, Rotterdam,



Opinie