Audio interview: Ernesto Hoost

25 december 2011
By

Ernesto Hoost. Vier keer kampioen in de K-1. Een levende legende in Japan, maar in eigen land kreeg hij nooit de erkenning die hij verdiende. Hoost vertelt over zijn carrière, zijn biografie, criminaliteit en over Studio Sport. Luister het hele interview hier:

Het boek De Kickbokser neemt je mee naar krankzinnig volle arena’s, waar Mr. Perfect je tracteren op één van de schoonste vormen van de vechtkunst. De verhalen zijn heel beeldend geschreven. Met een klein beetje fantasie hoor je de klappen van de stoten en trappen combinatie van Ernesto al. Dat in harmonie met het ingetogen gejuich van het Japanse publiek. Je kunt er bijna zelf bij zijn.

Olde Kalter, Jens. De Kickbokser

Reviewed by on

Rating: 8,5 out of 10

Bestel het boek ‘De Kickbokser’

Tags: biografie ernesto hoost, De kickbokser, Ernesto Hoost, , kickboksen

2 Responses to Audio interview: Ernesto Hoost

 1. Michiel on 19 juni 2011 at 09:02

  Goed intervieuw man, goed opgebouwd! Klinkt idd als een sympatieke vent.
  Mart Smeets mut maar es mei sien dikke bealug uit studio sport komen!

  Reply
 2. Tinge on 7 september 2011 at 21:06

  Ik zie (hoor) deze nu pas, maar sterk interview!!

  Reply

Geef een reactieOpinie