No matter what… The Duut abides

23 maart 2013
By

Jacoby vs. The Duut

Dustin Jacoby heeft een grote mond, zoals het een ware Amerikaan betaamt. Hij heeft ook wel reden om zijn mond wijd open te sperren en de smachtende kijkers te trakteren op woorden vol vuilnis aan het adres van Michael Duut. Road to Glory USA werd namelijk niet onaardig gewonnen door Jacoby. Hoe verwijfd zijn achternaam ook klinkt, Dustin Jacoby is niet voor de poes. Alhoewel…

Het moet gezegd worden dat de Amerikaan zich als een stoere kerel herpakt met zijn idealistische belofte om Duut nokkie te slaan. Zeker nadat hij als een bang loops teefje trillend nadruppelde toen Michael Duut bruut en resoluut de staredown een tikkie intenser maakte.

De Amerikaan heeft misschien een Glory toernooi voor opkomende Yanks gewonnen, maar we weten allemaal dat Amerikaanse kickboksers in de regel gefaalde MMA-vechters zijn. Jacoby moet zich goed beseffen dat zijn woorden in een multiversele realiteit naar bange scheetjes ruiken. Zeker wanneer je je ballen nog aan niemand hebt laten zien.

In een donkere en vochtige sporthal bijvoorbeeld. Voor een belachelijke gage. Tegen een vechter die van tevoren door Melvin Manhoef en Mike Passenier in ‘the zone’ is geschreeuwd. Die gemoedstoestand waarin Badr Hari zijn achterlijk hoge nokkieratio behaalde. Met een geschifte moeder op de achtergrond die met een, door menthol sigaretten, schor gerookte stem schreeuwt dat je kop eraf moet.

Onder deze barre omstandigheden overleefde Michael Duut ternauwernood een serie slopende veldslagen. Hij won de oorlog tegen Ricardo van den Bos. Hoewel er niks geblurd was in de video, heb je na deze buitenaards en multiverseel brute vertoning onbewust het gevoel dat je naar joekels van ballen hebt gekeken.

Dus Jacoby, hoe hard je hem ook zal neerslaan. Je zal voor altijd in die duisternis blijven. Voor eeuwig in de schaduw van de ballen van Michael Duut. No matter what… The Duut abides!

 

Tags: Dustin Jacoby, ,

Geef een reactieOpinie