The Hurricane is uitgeraasd

2 juli 2013
By

yvel

Gilbert ‘The Hurricane’ Yvel heeft een punt achter zijn MMA-carrière gezet. Heel sneaky, zonder het met ons te overleggen, kwam Yvel tot zijn besluit om stoppen met vechten. Hoe ontstemt wij ook zijn over Gilberts pensioen als brute vechter, willen wij hem toch even bedanken voor al het geweld waarmee hij stuiptrekkingen veroorzaakte in onze misantropische hartjes. 

Het volgende filmpje is gemonteerd om de herinnering levend te houden. De herinnering van het woeste beest in Gilbert Yvel. Hoe sympathiek hij ook over komt, The Hurricane was een rasvechter die vaak het aanrichten van een ravage als doel had. Geen weeralarm kon je voorbereiden op de orkaan van vuisten en knieën van Gilbert.

Hij was lange tijd de slechterik van de MMA-wereld, dus toon je respect en Say goodnight to the bad guy!

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FJCkCgAwp30′]

Tags: Gilbert Yvel

2 Responses to The Hurricane is uitgeraasd

  1. Pidr Wari on 3 juli 2013 at 09:26

    UitgeraasD. LUL!

    Reply
  2. Peter on 3 juli 2013 at 14:21

    Oei wat dom! Senks dude!

    Reply

Geef een reactieOpinie