Joe Schilling manhoeft Melvin Manhoef

20 november 2014
By

Voor Melvin Manhoef is het altijd alles of niets. Daarom is hij ook zo geliefd bij het MMA-publiek. Onder het motto: ‘Er gaat straks godverdomme iemand KO!’ Is hij de lievelingsvechter van veel KO sympathisanten. Het is vaak ‘hij gaat, of Melvin gaat’. Helaas was het afgelopen weekend Melvin die ging in Bellator.

ManhoefNeer

Van onderen!

Het was in de eerste ronde bijna over voor Joe Schilling, maar Manhoef kon niet genoeg door de verdediging heen meppen. Na de bel voor de tweede ronde kwam Schilling terug. En een Manhoef in het nou maakt schitterende ronde roei bewegingen. Wat hij in die woeste  counter met zijn knokkels raakt, is zwaar de Sjaak. Zeg maar vaarwel tegen je logisch denkvermogen. De knokkelroei van No Mercy, maakt je zwakzinnig of gewoon keihard debiel. Melvin gaat all in als een gladiator. Met zo’n hoge inzet kun je zelf ook tegen een dreun op lopen. Die van Schilling was er één om van in je broek te poepen. Het was beangstigend om te zien hoe Melvin werd ge-entered. Melvin is gemanhoeft door Joe Schilling.

 

Tags: Bellator, Joe Schilling, Knock Out, KO,

Geef een reactieOpinie