De 3 beste walk-out songs volgens Fightblog.nl

De weg tussen de kleedkamer en de kooi/ring voelt voor een vechter waarschijnlijk vele malen langer dan dat ‘ie daadwerkelijk is. Om de gedachten, angsten, en gevoelens tijdens deze lijdensweg te dirigeren is een muziekje natuurlijk mooi meegenomen. ‘Born in the USA’, ‘Let the bodys hit the floor’ en ‘Welcome to the jungle’ zijn zo ongeveer de minst verrassende en meest ongeïnspireerde deuntjes die er gespeeld worden. Nee, dan weten wij van Fightblog wel beter! Hier onze top 3. 

We beginnen met een persoonlijke favoriet van Peter: Careless Whisper van George Michael.

Deze hit is uitermate geschikt. Het zelfmedelijden waarmee het nummer doordrenkt is, garandeert een opperste staat van paraatheid. Ook je tegenstander zal door George Michael’s laatste quote “So wrong that you had to leave me alone” erg onder de indruk zijn.

De tweede creatie die sowieso tot de verbeelding zal spreken is Freak Me van Silk.

Intimidatie gegarandeerd. Vooral interessant vanwege de gedetailleerde uitingen met betrekking tot wat je je tegenstander aan wilt doen. “Let me lick you up and down”, “I’ll fly you all around the world” en “I wanna get freaky with you”; ga er maar aan staan als tegenstander…

Onbetwist de numero uno: I Will Always Love You van Whitney Houston.

Als je tegenstander door de warmte die deze ballad uitstraalt niet al bij voorbaat opgeeft, dan weet ik het ook niet meer. De intense liefde zal zijn ledematen als rotsblokken laten aanvoelen en zijn weerstand doen nihileren. Ja, die Whitney weet hoe ze binnen de witte lijntjes van het toelaatbare de geur van een overwinning dient op te snuiven!

Betere suggesties? Onmogelijk.

George-Michael

Ik lijk op Chael Sonnen

Tags: walk-out songs

Laat een bericht achter