World Series Of Failing

26 maart 2013
By

Meme van de dag

wsof2

Kom op zeg Ray Sefo. Lul de behanger die je er bent. Je zit met je WSOF al in de vochtige achterkamertjes van het MMA-fort, maar toch presteer je het om een megafail te produceren.

AndreiAndrei Arlovski baarde in het main event tegen Anthony Johnson opzien door op te komen draven met UFC handschoenen. Waar het bij één handschoen nog re-de-lijk gelukt was om het logo er af te schrapen, was het bij de andere niet te missen. WAT. EEN. FAIL. De MMA community sprong hongerig als een pitbull  (pun intended) op de kwestie/controverse/OMGFAILROFLOL.

Om naast de UFC bestaansrecht te claimen in de MMA-wereld moet je je óf onderscheiden als organisatie met de opzet van je gevechten (zoals Bellator dat doet met het toernooi-format), óf onderscheiden met vechters die niet zouden misstaan in de UFC. WSOF heeft met Spong, Johnson, Moraes en Gaethje misschien een beetje van het tweede. Maar wat je in ieder geval niet moet doen is uitstralen dat je organisatie een slechtere versie van de top is.

Want een lelijke versie van Ronda Rousey is tenslotte nog steeds lelijk…

Tags: Arlovski, Johnson, , WSOF

One Response to World Series Of Failing

  1. mmacentral on 27 maart 2013 at 20:36

    VIel me ook al op ja 😉 Wat erger was , was de manier waarop Arlovski verloor. Jammer, had hem graag een laatste keer nog in de UFC gezien tegen Alistair bijvoorbeeld. Battle of the glass cannons!

    Reply

Geef een reactieOpinie