Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Marloes Coenen vs. Cyborg Santos?

February 16, 2013

Marloes ‘Rumina’ Coenen kan de eerste featherweight kampioen van Invicta FC worden. Nu lijkt deze knokpartij wel heel speciaal te worden voor de Nederlandse MMA-vechtster. Cristiane ‘Cyborg’ Santos heeft bij Invicta getekend en is een potentiële tegenstander voor Coenen. Cyborg is er alleen nog niet. De Braziliaanse neemt het op 5 april op tegen haar landgenoot Ediane Gomes. De winnaar van die partij gaat door voor de belt. Als Cyborg wint, krijgt Marloes eindelijk haar kans op wraak! Bonus!!!

The winner of the matchup between Cyborg and Gomes will square off with world No. 1 ranked featherweight superstar Marloes Coenen at Invicta FC 6, on a date to be announced.

Een rematch tegen Cyborg voor het kampioenschap. Het idee moet zenuwslopend zijn. Op zijn minst moet het een vreemd gevoel geven. De vlinders in de blokjesbuik van Marloes zijn ongetwijfeld als bezetenen aan het sparren. De strijd om de featherweight titel tegen Cyborg is namelijk al een keer door Marloes verloren.

Drie dikke vette jaren zijn er inmiddels overheen gegaan. Maar het vooruitzicht op Santos vs. Coenen 2 kan nog steeds voor koortsachtige nachtmerries zorgen. De veroorzaker van deze onrust is Cris ‘Cyborg’ Santos. De brute kracht van Cyborg is namelijk doodeng.

Op 30 januari 2010 in Miami stond Coenen tegenover een fysiek krankzinnig sterke Santos. De Strikeforce belt stond op het spel, maar deze bleef eenvoudig in het bezit van Cyborg na een TKO in de derde ronde. Het was vooral de mannelijke power van de Braziliaanse, waar onze landgenoot geen antwoord op had.

Ga er maar aan staan. Dat een vrouw de bijnaam Cyborg draagt is al redelijk beangstigend. Het gespierde mannenlichaam van mevrouw Santos doet er nog een schepje bovenop. Anders krijg je wel de rillingen van het boelkloedige onzijdige gezicht van Braziliaanse sloopster. De roids hebben de vrouwelijke kenmerken van Cyborg’s uiterlijk weggeblurd. Santos is geen man en geen vrouw. Zij is een hybride. Dat is behoorlijk angstaanjagend als deze shemale mutatie tegenover je staat in een hermetisch afgesloten kooi.

Toch wil Coenen wraak. Ruim twee jaar jaagt Coenen openlijk op die tweede kans. In diverse interviews solliciteerde Rumina al voor een rematch met Cyborg. Nu lijkt een herkansing in het verschiet. Mits Santos vs. Gomes volgens verwachting verloopt.

In januari 2012 urineerde Shemale Santos gloeiend heet op een drugstest. Het verboden paardenmiddel stanozolol werd aangetroffen en dat mag niet. De vechtster heeft haar schorsing van een jaar inmiddels achter de rug. De vraag is of de uitgezeten dopingstraf invloed zal hebben op de prestaties van Santos. Zijn de waarden van haar hormoonspiegel weer volgens de wetten van moeder natuur?

De Amsterdamse gaf al eens aan haar loopbaan te beëindigen na de rematch tegen Santos. Vorig jaar liet Coenen weten nog twee jaar te willen knokken. Een rematch met Cyborg als knallend slot op haar carrière, had Marloes toentertijd op haar bucket list. Dus als Cyborg van Gomes wint, krijgt Coenen een voorschot op de afscheidspartij uit haar dromen.

Invicta FC 6: Coenen vs. Santos zal echter niet het laatste optreden zijn van Marloes Coenen. De ambassadrice van de vechtsport in Nederland heeft een contract bij Invicta voor drie gevechten. Na het aankomend titelgevecht heeft Coenen nog één partij op haar contract. De MMA-vechtster kan sowieso haar afscheid voorlopig wel op haar buik schrijven. Ze heeft ons namelijk ook beloofd om Ronda Rousey flink te knoeien.
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: Cris Cyborg Santos, Cyborg Santos, Invicta FC, Marloes CoenenNieuws