Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Badr Hari doet weer mee!?!

February 20, 2013

De K-1 zegt van wel. Dus Badr Hari vervangt Ben Edwards op het toernooi. The Golden Boy treft dus Zabit Samedov op 15 maart in Zagreb tijdens de K-1 World Grand Prix. 

Wat gaat Nederland het hier ontzettend niet mee eensch zijn. Lekker boeiend, want de rest van de wereld juicht. De kickboksgoden hebben de gebeden van de opgesloten Badr beantwoord. Eerst kwam vrij in afwachting van zijn proces. Nu kan hij zijn hele carrière op één dag weer op de rails zetten. Mits de amokmaker van het kickboksen wel van vrouwe Justitia mag knokken in de Kroatische hoofdstad.

De wereldberoemde kickbokser kwam vorig jaar in de problemen door een incident op een dancefeest in de Amsterdam Arena. Hierbij raakte internet ondernemer en miljonair Koen Everink ernstig gewond. Volgens hem was het Badr Hari die hem zo ernstig toegetakelde. De Marokkaanse Nederlander moest daarom de cel en miste zijn K-1 plaatsingsgevecht voor de laatste 8. Nu hij voorlopig op vrije voeten is en Australiër Ben Edwards zonder duidelijke reden uitvalt, kan Hari mogelijk de nieuwe K-1 kampioen worden.

Aan zijn vrijlating zitten wat voorwaarden. Geen contact met getuigen en een horecaverbod van 20:00 uur tot 08:00 uur. Het is nog maar de vraag of het juridisch allemaal mogelijk is. De K-1 kan wel zeggen dat hij gewoon tegen Zabit Samedov in de finale van de K-1 staat, maar de vraag is of de rechtbank ook instemt. Mag Bad Boy Badr überhaupt het land wel verlaten? Mag hij in Zagreb in de ring staan als de klok al acht uur heeft geslagen?

Er is verder nog weinig bekend behalve het bericht van de K-1. De organisatie is overigens bijzonder goed geholpen bij een toernooi met Badr Hari op de deelnemerslijst. De legendarische promotor kreeg weinig publiciteit, omdat veel grote namen de K-1 verlieten voor het Nederlandse Glory. Met de veelbesproken kickbokser is de K-1 weer relevant voor de hele wereld.

Badr Hari is ondanks alle kritiek in Nederland nog steeds een superster wereldwijd. Als hij dus definitief op 5 maart in de ring van de K-1 World Grand Prix staat, dan wil de wereld het zien. Op die dag wil iedereen niets anders dan Badr ‘The Golden Boy’ Hari in actie zien. Hoe graag we hem ook willen zien knokken, een ingetogen vreugdedansje op dit nummer is pas gepast wanneer de rechtbank ja zegt.
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: Badr Hari, Ben Edwards, , Zabit SamedovNieuws