Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Daniël Ghita gaat voor glorie bij Glory

October 12, 2012

Daniël Ghita en Rico Verhoeven tekenen bij Glory nadat zij door de K-1 zijn verbannen. Eindelijk kunnen we stoppen met speculeren. Alhoewel, we hebben nog niet echt een verklaring van de K-1 gehoord

In Brussel speculeerde men er nog lustig op los tijdens het epische kickboks-evenement van Glory. Daniël Ghita was ongeveer een week geleden al gesignaleerd met Bas Boon en Pierre Andurand. Dit deed het nodige al vermoeden. Op 12 oktober laat de voormalig agent van de Roemeense geheime dienst weten dat we eindelijk kunnen kappen met onze bizarre speculaties.

“I decided that GLORY is the best and only logical fit for me because this is where all of the best heavyweights in the world compete. If you want to be recognized as the best, you have to face and defeat the best and, as a true competitor, I have every intention of distinguishing myself as the No. 1 heavyweight in the world and a GLORY champion.”

Daniël Ghita met Pierre Andurand (die linker) en Bas Boon (die met de grootste grijns)

Daniël Ghita met Pierre Andurand (die linker) en Bas Boon (die met de grootste grijns)

Helaas weten we nog steeds niet helemaal wat de reden voor de K-1 is om zowel Verhoeven als Ghita de laan uit te sturen. Op de Roemeense nieuwssites was de eindbaas van Superkombat behoorlijk uitgesproken over het motief van de K-1 over uitsluiten van de Roemeen met super KO-power. Een contract met Glory was volgens Eduard Irimia reden voor meneertje Kim van de K-1 om “vaarwel Ghita” te zeggen.

Het valt te betwijfelen dat de woorden van Superkombat’s Eduard Irimia zoutloos geslikt kan worden. Deze meneer heeft namelijk een paar behoorlijk dikke vingers in de pap van het huidige K-1. Daniël Ghita was geen vechter die Irimia in de pap van Gunil ‘Mike’ Kim had geroerd.

Wat de exacte reden is hebben we helaas nog niet van Ghita kunnen vernemen. Het enige wat hij wel heeft laten weten dat er behoorlijk wat aan het speculeringsvermogen van Fightblog mankeerde. Wij treuren niet al te lang over het feit dat wij door deze Roemeense vechtmachine terecht zijn gewezen. Daniël Ghita heeft namelijk weer een massa aan mogelijke tegenstanders waar hij zijn focus op kan vestigen. Wij halen opgelucht adem…
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: , , ,Nieuws