Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Alistair Overeem: “Bigfoot is een dooie!”

February 2, 2013

“I’m going to fucking destroy you”, waren de woorden van Alistair Overeem toen hij tegenover Antonio Silva stond. Dana White keek nimmer zo zorgelijk over zijn eigen leven, als op het moment dat hij tussen beide stapte. In theorie is alles mogelijk vannacht, maar met zekerheid zeg ik alvast dat bij elke überknie die Overeem uitdeelt er ergens op de wereld een bigfoot sterft.

Alistair Overeem

Overeem is fucking breed!

Dana White vreesde dat hij zijn pas geopereerde oor zou verliezen toen er een bad ass dialoog ontstond tussen Antonio Silva en Alistair Overeem. De UFC baas was niet de enige met duidelijk leesbare twijfels op het gelaat. Ook Silva leek erg onder de indruk van de zelfverzekerde Übereem. Als de eigendunk van de Nederlander je geen angst inboezemt, dan heeft The Reem altijd nog zijn spierballen om op terug te vallen. Elke keer als hij zijn shirt uitdoet, ontstaan er pieken in het broeikaseffect door de lucht van al die natte angstscheetjes. Overeem is namelijk fucking breed!

Na de gloeiend hete pis van vorig jaar, heeft Overeem zijn laatste zeven plastestjes glansrijk doorstaan. Alles netjes in het buisje gedeponeerd zonder te morsen. Alle plasbekers zijn nog in tact ondanks de hoge druk van Alistairs straal. Er lijkt inmiddels geen vuiltje meer aan de lucht van zijn urine te zitten. Alistair Overeem heeft namelijk nog steeds die overdreven hoeveelheid vleeswaar om zijn botten zitten.

Op de weging werd het heel even donker toen de Nederlander op de schaal ging staan. Las Vegas leefde voor een moment in de schaduw toen The Reem met zijn imposante postuur al het licht blokkeerde. In Brazilië houdt met nu benefietavonden voor de toekomstige herstelwerkzaamheden aan het gezicht van Antonio Silva.

Als je denkt dat het gigantische hoofd van Antonio Silva niet groter kan worden, dan heb je het mis. Bekijk morgen vanaf 20:00 uur in Café Scooters in Drachten zelf maar hoe Alistair Overeem een karikatuur van Bigfoots schedel slaat.

Nederland tegen Brazilië! Fuck voetbal en de Superbowl is gay. Alistair Overeem komt namelijk op de TV.

Semi-Live meekijken?

Waar?

Café Scooter’s in Drachten

Wanneer?

Zondag 3 februari vanaf 20:00 uur

Waarom?

HD beeldkwaliteit, groot scherm en koud bier!

 
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: , ,Nieuws