Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Chronisch geschokt door Scooter’S Fight Night

October 15, 2012

Na een succesvolle eerste editie was afgelopen zondag UFC 153 het onderwerp voor de tweede Fight Night in Scooter’S Drachten. Lees hieronder het verslag.

Als een keurslager slaat Texeira het schedelvlees van Maldonado mals

De duisternis hangt in de vorm van regen producerende bewolking die betreffende zondagavond boven Drachten. Het algemene humeur van de mensen in het Drachten is niet bepaald vrolijk te noemen. Dat geldt echter niet voor de enkele bezoekers van Café Scooter’S in Drachten. Daar is het namelijk Fight Night!

Slechts één persoon is wellicht minder blij met het geweld op de schermen van het café. Tussen al deze liefhebbers van knokpartijtjes die de geur van bloed niet kunnen weerstaan, staat zijn neus toch echt de andere kant op. Zijn gok is gericht op het enige scherm waarop voetbal wordt vertoond. Toch kan deze voetballiefhebber zich ook niet bedwingen om zich om te draaien, wanneer er een massale ‘OEHHHHH!’ door de toko klinkt.

Enkele leden van de plaatselijke hockeyvereniging vallen direct met de neus in de boter wanneer zij hun entree maken voor Fight Night in het Drachtster kroegje. Alvorens zij binnenstapten hadden zij natuurlijk een poosje naar de oerkreten van de aanwezige primitievelingen geluisterd. De nieuwsgierigheid dwong het hockeyteam uiteindelijk naar binnen. Maar de binnenkooise chaos die op het doek werd geprojecteerd… Daar was geen hockeymeisje tegen bestand.

Alleen de hockeyers met een sterke maag blijven zitten. Echter, niet zonder geschokt te zijn van het geweld in HD dat waarschijnlijk voor altijd op hun netvlies is gefikt. Het is een slagveld op de schermen. De ellebogen van Texeira op de gezwollen wenkbrauwen van Maldonado weerspiegelen in de opengesperde ogen van het overgebleven hockeyvolk in Scooter’S. Maldonado ziet er inmiddels uit als de Elephant Man met zijn overrijpe oogkassen met builen die bijna uit zijn schedel spatten. Terwijl de liefhebbers door middel van grunts, gejuich en schaterend gelach hun waardering voor het incasseringsvermogen van Maldonado laten blijken, zit er één persoon met zijn hockeytas strak tegen zijn borst gedrukt. Hij is verstijfd en staart met een lege blik voor zich uit. “Dit is echt ziek”, zegt hij met een lichte trilling in zijn stem.

Met deze uitspraak bezegelde het hockeyjochie het succes van de tweede editie van Scooter’S Fight Night. Voor wie dit geweld absoluut niet wil missen, zal op 18 november naar de Noordkade in Drachten moeten komen voor de derde editie van Scooter’S Fight Night. Meer info hierover volgt.
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: Scooter'S Fight Night,Nieuws