Schrijf je in bij Fightblog

Wees niet zo anoniem en doe gewoon registreren.

We weten graag wie onze lezer is. Dus doe maar lekker invullen!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Luiers, haat en een onvermijdelijke KO

September 8, 2012

May en Miller brenger sfeer naar K-1 Rising LA

Hoewel bij Glory vrijwel alle kwaliteit zit, weet K-1 uitermate spraakmakend te blijven door een zekere Jack May tegen Jarrell Miller te laten knokken. Er zijn nog geen klappen gevallen, maar de vechters lieten na de weging merken dat hun bloed aardig op dronk was. De haat was met alle zes zintuigen waar te nemen. Je zou haast vergeten te vertellen dat Jarrell ‘Big Baby’ Miller een luier droeg.

Maak je maar vast klaar voor een lange nacht. Zoek alvast een stream, want dit mag je als organisme niet missen. K-1 Rising Los Angeles zou wel eens zo’n episch knokpartijtje kunnen bevatten. Op papier lijkt dat onmogelijk, omdat er geen bekende sterren op de card staan. Het zou dus eigenlijk helemaal niet boeiend moeten zijn.  Toch hangt er bij de K-1 weer een heerlijk gespannen sfeertje dat je een beetje doet denken aan de tijd dat Badr Hari de boel in Japan op stelten zette.

Tijdens de staredown zorgden Jarrell ‘Big Baby’ Miller en Jack ‘The Outlaw’ May voor een stemming die nodig is om de K-1 weer op de kaart te zetten. Miller vertelde doodleuk aan May dat hij hem wel even KO zou slaan. Uiteraard voegde hij woorden als ‘motherfucker’ en ‘bitch ass’ toe aan deze context. Daar was Jack May het gek genoeg totaal niet mee eens. Hij leek zelfs beledigd te zijn. Volgens May is Miller namelijk een ‘stupid motherfucker’ en is hij zelf degene die naar de vlakte gaat.

Kortom het gevecht mag niet gemist worden. Hieronder filmpje waarin de twee kemphanen de gemoedelijke sfeer met haat injecteren. Let vooral op hoe cool en relaxed Jarrell Miller na het incident is.

IFRAME Embed for Youtube

 

K-1 Rising Los Angeles – Jack May vs. Jarrell Miller

 

Jack May

Gewicht: 118 kg
Lengte: 207 cm

Sommige mensen hebben talent, een goede mentaliteit of ze hebben er keihard voor gewerkt. Anderen hebben van alles een beetje, maar profiteren vooral van het feit dat ze genetisch eigenlijk een soort grizzlyberen in een mensenvel zijn. Als je dat gigantische lijf ook kunt bewegen alsof je tot de normale mensen behoort, dan kun je lekker blijven basketballen of je wordt hoofdleverancier van pijn in de kooi of de ring met je genetische superioriteit. Jack May was het balletje-in-het-net-gooi-spelletje beu en doet sinds kort waar zijn lichaam voor bestemd is. Andere mensen zoveel mogelijk zwaar lichamelijk letsel toebrengen. Jack May is geen Sem Schilt, maar hij kan wel zijn benen en armen kan bewegen, zonder dat zijn ruggengraat instort. Jarrel Miller zal zijn handen vol hebben aan deze freak of nature.

IFRAME Embed for Youtube

Jarrel Miller

Gewicht: 113 kg
Lengte: 193 cm

Jack May is misschien een kopje groter. Jarrell Miller heeft een grotere bek. Met een massa aan zelfvertrouwen smeert ‘Big Baby’ zijn ego in een dikke laag uit over de wereld. Niet alleen in het gezicht van Jack May. Ook bij Daniël Ghita is al het nodige vuilnispraat afgeleverd. Met een achtergrond in boksen en muay thai is Miller de favoriet om naar de laatste 16 door te stromen. Hij heeft zoveel schijt aan alle grote namen in het kickboksen, dat hij een luier moest dragen bij de weging voor het K-1 toernooi in Los Angeles. Met de luier in combinatie met wat overtollig vet, maakt hij zijn bijnaam ‘Big Baby’ meer dan waar. Hij noemt zichzelf als de toekomstige kampioen. Wanneer hij zijn praatjes gaat nakomen, dan heeft de kickbokswereld een persoonlijkheid er bij waar de Badr Hari haters geen pap van lusten.

IFRAME Embed for Youtube
@peterklosters volgenGoogle
Schrijver: Peter
E-mail:
Bio: In mijn schrijfstijl ken ik weinig nuances en ik gebruik veel waarde-oordelen en schuttingtaal. Naast Fightblogger ben ik ook de admin van deze site. Dus ik zoek altijd naar de knock-out bij zoekmachines met mijn kwetsende SEO trefwoorden.

Tags: Jack May, Jarrell Miller,Nieuws